Imagina. Dissenya. Crea.

Multiplica la teva creativitat
amb els nostres productes.

Resolem els teus dubtes

“Quant vull gastar-me”, “què vull cosir amb la meva màquina”, “necessito tantes opcions”, “quina eina em fa més fàcil el tall” … Tenir dubtes quan no ets un expert és el més normal i per això i com ho sabem, a Tecma et donem les respostes que millor encaixen amb les teves necessitats i gustos.

Nosaltres vam nèixer amb una filosofia de servei, involucrant-nos, si ho desitja abans, durant i després de qualsevol decisió. El nostre treball és donar-te solucions més enllà d’una màquina i complements de confecció.

Màquines de confecció domèstiques

Màquines domèstiques

La màquina perfecta no existeix, però si la que s’adequa millor a les teves necessitats.
La marca, el preu, si és mecànica o electrònica, el material que cosiràs, el volum de treball que li donaràs… són algunes de les preguntes que et fem abans d’aconsellar-te una màquina de cosir. I si ja ho tens clar, sempre és bo assegurar-te consultant-nos, per què així puguis treure-li el major partit a la màquina escollida.

Kits patchwork

Avui en dia, hi ha una gran varietat de material i multitud d’accessoris per a patchwork, alguns realment útils, altres no tant però que poden venir bé, segons el que facis. Un kit patchwork pot ajudar-te a començar però també pot ser una forma d’aconseguir dissenys molt bonics i fàcils de realitzar. Per això amb els nostres kits t’ho volem posar fàcil.

TECMA Kit patchwork
TECMA recanvis i reparacions

Recanvis i reparacions

La vida de la teva màquina està en les teves mans i nosaltres estem per ajudar-te per què aquesta tasca se’t faci més senzilla. Un bon manteniment sempre t’ajuda a treure-li el major rendiment quan facis ús d’ella i a allargar la seva vida útil.

Uneix-te al nostre butlletí i estaràs a l'última de continguts, ofertes i novetats.