Nosaltres


Més de 60 anys dedicats a la nostra passió

Francesc Masriera Ballescà inicia el 1950 l’aprenentatge metal·lúrgic a l’empresa “Tallers Tosas”, que completava amb classes nocturnes de dibuix lineal a l’Escola d’Arts i Oficis de Mataró. Ja amb el títol d’Oficial, entra a formar part de la plantilla de “Tejidos de Punti S. A.” a la secció de taller.

Entre 1958 i 1972 es forma professionalment en diverses empreses per retornar a RAY S. A. (Tejidos de Punto S. A.), dedicada ara a màquines industrials de cosir.

El 1952 passa a la secció de “servei tècnic i manteniment exterior”. El 1978 l’anomenada crisi del petroli va obligar a una gran reducció de la plantilla fins que un any després l’empresa va tancar. En aquesta situació, molts clients li demanaren que es fes càrrec del manteniment i dels consells tècnics per a les seves confeccions, cosa que el va determinar a muntar un petit taller.

Un any després crea la Comercial TECMA S. A. i decideix llogar un magatzem, la seva actual localització. Un cop adequat, incorpora al projecte una secretària i un oficial.

El 1982 aconsegueix la distribució de les màquines Dürkopp/Adler a la zona del Maresme.

Bernat Masriera Esquerra, el 1986 encara no està segur d’esdevenir la segona generació de Tecma tot mantenint la filosofia empresarial del pare. Distribueix el temps entre l’estudi i la pràctica a MATIC, amb la intenció d’aconseguir una bona formació. Aquest és l’inici que el portarà a adonar-se que li agrada el sector i Tecma.

El 1990 Bernat participa en l’equip de Tecma de manera parcial fins que el 1991 s’hi incorpora a jornada completa. I és el 1992 quan es realitza un increment tècnic i comercial d’oferta i atenció amb seccions de planxa i tall, que la fa més competitiva.

Pare i fill treballen bé el negoci i els porta a consolidar-se el 1995 en forma de societat “F. Masriera i Fills, S. L.”, fins que el 1998 Bernat Masriera passa a ser-ne l’administrador.

El 1999 s’entra al món online, creant una primera plana web que al 2004 aconsegueix guanys qualitatius i quantitatius per millorar l’experiència de l’usuari; fins que el 2010 amb la voluntat de donar un millor servei, oferim el darrer site més actual, estrenat a finals de 2017. Perseguint sempre facilitar les coses a les persones, siguin professionals o particulars. El nostre consell i assessorament sempre van en la mateixa línia, la recomanació dels millors productes, adequant-los a les necessitats de cadascú amb una resposta pròxima i professional. És això el què ens caracteritza i estem contents que ens ho reconeguin els nostres clients habituals.

La principal preocupació és i ha estat donar sempre les millors respostes, cosa que ens porta a oferir una línia de contacte viva, el 664 57 67 12 és el WhatsApp de les solucions de primera mà. I seguirem amb l’actualització de les noves tecnologies per donar la millor relació de servei i comunicació als nostres clients.

1950
Comença l’aprenentage Francesc Masriera Ballescà
1979
Vam iniciar l'emprenedoria com un petit taller.
1980
Obrim com Comercial TECMA S.A.
1982
Comencem la distribució de les màquines Dürkopp/Adler a la zona del Maresme.
1990
Bernat Masriera Esquerra entra a formar part de l’equip de personal de TECMA S. L.
1992
Es reestructura l’empresa i es dóna pas a l’increment tècnic i comercial d’oferta i atenció a les seccions de planxa i tall.
Hi ha ampliació de capital i es modifica l’estructura de la societat. Ara representada per Francesc Masriera i Bernat Masriera, pare i fill.
1995
Es forma F.Masriera i fills, SL
1998
Bernat Masriera Esquerra comença com a administrador.
1999
Desenvolupem la primera web.
2004
Primeres millores i ampliació de la web
2009
Actualitzem la nostra imatge corporativa
2010
Fem la web més potent
2017
Incorporem el número de WhatsApp per atendre millor als clients.
2017
Llancem la nova web i millores corporatives.

Uneix-te al nostre butlletí i estaràs a l'última de continguts, ofertes i novetats.